Livisi / innogy SmartHome

Onderstaande producten zijn niet meer te bestellen. Wij bieden hulp en ondersteuning aan bestaande gebruikers met een Livisi / innogy SmartHome systeem.

Nieuwe klanten zijn wij van dienst met Homematic IP. Dit is de opvolger van innogy SmartHome.

€ 119,95

De basis voor je slimme verwarming. Maakt een draadloos SmartHome-netwerk en verbindt de thermostaatknoppen, kamerthermostaten en de vloerverwarming met internet.

innogy SmartHome RST thermostaatknop 1.0
€ 39,95

Regelt de temperatuur per kamer en regelt draadloos de CV-ketel (via extra verwarmings-schakelaar). Ook geschikt voor gebruik met stadsverwarming.

€ 44,95

Tussenstekker om vloerverwarming-pompen en elektrische radiatoren en kachels te regelen met een draadloze SmartHome thermostaat.

innogy SmartHome thermostaatknop 2.0 - voor slimme verwarming per kamer. Verwarmt alleen als het nodig is en bespaart tegelijkertijd veel energie...
€ 57,95

Regelt de temperatuur per kamer en regelt draadloos de CV-ketel (via extra CV-ketel module). Ook geschikt voor stadsverwarming.

€ 34,95

Met één druk op de knop wordt de verwarming in de 'verlaagd' of 'uit' stand gezet.

€ 34,95

Zet automatisch de verwarming uit als er een raam of deur open gaat in de kamer.

€ 57,95

Hoofdthermostaat voor thermostaatknoppen en de vloerverwarming zone-regelaar. Regelt draadloos de CV-ketel (via extra verwarmingsschakelaar).

€ 149,95

Regelt de toevoer van CV-water naar maximaal 8 verschillende zones of kamers. Wordt draadloos geregeld door kamerthermostaten.

€ 39,95

Zorgt voor tot 30 meter extra bereik van het draadloze SmartHome-netwerk.

€ 69,95

Schakelt de CV-ketel in als een kamerthermostaat of een thermostaatknop een kamer verwarmen. Eenvoudig zelf te installeren. Geschikt voor alle ketels.

Universele thermische motor. Geschikt voor SmartHome (24V) en Evohome of Heatapp (230V). Wordt geleverd met 3 adapters voor alle populaire vloerverwarming verdelers
€ 25,95

Regelt de toevoer van warm water naar de leidingen van de vloerverwarming zone-verdeler. Universeel geschikt voor SmartHome, Evohome en Heatapp.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14