Herroeping en garantie

14 dagen herroepingsrechts

Je mag je aankoop 14 dagen bekijken en testen: dit is het herroepingsrecht. We zijn er zeker van dat het product je zal bevallen en aan al je wensen zal voldoen. Mocht dat onverhoopt toch niet het geval zijn, dan heb je altijd het recht om het artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen of binnen deze periode aan te geven dat je van jouw aankoop afziet.

Je hebt opnieuw 14 dagen de tijd om het product te retourneren, zodra je het product ter retour aangemeld hebt. Hier lees je hoe je dat het beste kunt doen. Uiteraard doen wij ons best om alles zo spoedig mogelijk af te handelen.Wij maken het aankoopbedrag inclusief de leveringskosten zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, vanaf de dag van herroepingsmelding doch uiterlijk op de dag van retourzending (nadat wij een kopie van het verzendbewijs hebben ontvangen) aan je over. De terugbetaling zal op dezelfde manier geschieden zoals je betaald hebt.


Beschadigde producten

Als na ontvangst van de geretourneerde producten blijkt dat deze beschadigd of defect zijn, houden wij ons het recht voor om eventuele kosten in rekening te brengen.


Uitzonderingen

Op sommige producten is het herroepingsrecht niet van toepassing, zoals: speciaal voor jou vervaardigde producten. Dit geldt ook voor software waarvan het zegel verbroken is en hygiƫnische artikelen waarvan de verzegeling geopend is.


Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Wij bieden voor onze producten ook een extra garantie. Dit staat vermeld bij de producten. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Verwarmenperkamer.nl verkoopt goede en kwalitatieve producten. Toch kan het voorkomen dat een product tegen alle verwachtingen in defect raakt. Neem in dat geval contact met ons op. Wij gaan dan direct aan de slag, ook als de garantietermijn verlopen is.

Voor bepaalde producten zoals speciaal voor jou gemaakte producten gelden andere garantietermijnen.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14