Connected Home beoordeelt RWE SmartHome als ‘zeer goed'

  • Connected Home beoordeelt 12 domotica-systemen
  • RWE SmartHome twee keer met ‘zeer goed’ beoordeeld
  • Uitstekende digitale veiligheid en betrouwbaarheid
Heerlen
24 september 2014

Het Duitse magazine ‘Connected Home’ heeft 12 domoticasystemen getest. RWE SmartHome werd op prijs-kwaliteitverhouding en als eindoordeel als ‘zeer goed’ bestempeld. De tip van Connected Home aan haar lezers: “Wie mooi design én eenvoudige bediening wenst maakt met RWE SmartHome de juiste keus”. (Citaat in uitgave 8/2014)

Pluspunten zijn, naast het mooie design, energie besparen, comfort en digitale veiligheid. RWE SmartHome kan als inbraakbeveiliging gebruikt worden. Voor het versturen en opslaan van informatie worden de modernste versleutelingstechnieken gebruikt. Dat dit geen loze kreet is bewijst de certificering door VDE, het toonaangevende keuringsinstituut in Duitsland. RWE SmartHome werd door VDE getest op veiligheid en betrouwbaarheid van communicatie en werd als eerste goedgekeurd. Het systeem is uitstekend bestand tegen ‘hackers’ en de communicatie tussen de producten en de verbinding via internet is zeer betrouwbaar.

RWE SmartHome
Gebruikers kunnen RWE SmartHome makkelijk zelf instellen en intuïtief bedienen. Verlichting, verwarming en andere toepassingen zijn met SmartHome vlekkeloos vanuit thuis of onderweg te bedienen met een smartphone of tablet.

Bron: 
Connected Home
Contactgegevens voor journalisten: 

Paul Heuvelmans
Molenberglaan 125
6416 EM Heerlen
paul@smarthomesupply.nl
+31 - 888 - 360 360

Dit bericht werd ook gepubliceerd:
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp14